SmartPOS - Bankfüggetlen kártyaelfogadás

Érintőképernyős Android alapú online pénztárgép - integrált bankkártya elfogadó terminállal

Az új generációs okos pénztárgép - használjon érintőképernyős, könnyen és egyszerűen kezelhető pénztárgépet a hozzá tartozó bankkártya terminállal együtt. Így elfogadhatja az összes forgalomban lévő bankkártyát és okostelefonos mobilfizetést is.
Egy kibővített, online pénztárgépet (okos kassza) hoztunk létre NAV által engedélyezett adóügyi egységgel, beépített nyomtatóval, integrált bankkártya elfogadó terminállal, illetve hozzáférést biztosítunk egy komplett online kereskedői elemző és riport rendszerhez is.

https://i0.wp.com/okoskassza.hu/assets/images/desktop/hu/hu/landings/okos_ertekesitesi_rendszer.jpg?resize=604%2C205&ssl=1

A pénztárgépben rögzített vásárlás összegét azonnal megjelenítjük a bankkártya elfogadó terminálon is. Ezzel időt spórol és csökkenti az elütésből származó hibák lehetőségét is.Bevételei alakulását elemezheti és nyomon követheti, sőt a pénztárgépében rögzített cikkeket egyszerűen kezelheti a SmartPortal-ban, amelyhez pénztárgép vásárlása esetén automatikusan hozzáférést kap.

Új generációs hordozható POS bankkártya terminál

SmartPay egy Android alapú bankkártyaelfogadó alkalmazás, amivel telefonjára, tabletjére telepítve elfogadhat bankkártyát az mPOS bankkártya leolvasó terminálon keresztül, amely bluetooth-on keresztül kapcsolódik okostelefonjához. Tegye lehetővé vásárlóinak a készpénzmentes fizetést kötöttségek nélkül, bankfüggetlenül.
Kapcsolja össze okostelefonjával és vigye magával, ha szeretne bankkártyát elfogadni.

Az mPOS terminál lehetővé teszi a Visa, MasterCard, Maestro típusú bankkártyák használatát mágnescsíkos-, chip-, és érintéses-fizetés lehetőségével. Vásárlói akár okostelefonjukkal is fizethetnek üzletében. Bevételei alakulását elemezheti és nyomon követheti a SmartPortal-ban, amelyhez mPOS terminál vásárlása esetén automatikusan hozzáférést kap.

Hagyományos POS terminál - különálló készülék

Fogadjon el Visa, MasterCard, Maestro típusú bankkártyát, de lehetősége nyílik SZÉP és EP kártya elfogadásra is. Ügyfele fizethet mágnescsíkos-, chip-, vagy érintéses-fizetéssel, vagy akár a mobil telefonjával is.

Villámgyors bankkártya elfogadó rendszer, amivel bankfüggetlenül fogadhat el bankkártyát. Minden, amit egy POS terminál tud azoknak, akik a hagyományos megoldások hívei. A POS terminál üzlete internet kapcsolatán keresztül kommunikál vagy GPRS (SIM kártya) kommunikációval működik, így ha esetleg ha Önnél nincs elérhető Internet szolgáltatás, akkor is van megoldás.
A POS terminálon kívül nincs szüksége más eszközre, hogy bankkártyát fogadhasson el.