Kedves Partnerünk!

Január 1-től minden online pénztárgépet működtető vállalkozásnak KÖTELEZŐ elektronikus fizetési lehetőséget biztosítani ügyfelei számára. A vállalkozások nem kapnak türelmi időt, így, aki nem szerzi be most POS terminálját, januárban komoly büntetésekre számíthat.

Mivel ez a törvényi változás az Ön vállalkozását is érinti, így szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy az Önnek megfelelő szolgáltatót válassza ki!

https://i0.wp.com/fizetesipont.hu/wp-content/uploads/2019/06/terminal.png?resize=306%2C326&ssl=1

https://i0.wp.com/fizetesipont.hu/wp-content/uploads/2019/06/fizetesi-pont-logo.png?w=604&ssl=1

Készítettünk egy piackutatást, azon partnerek bevonásával, akik már rendelkeznek POS terminállal és összegyűjtöttünk az 5 legfontosabb szempontot, hogy mi alapján érdemes szolgáltatót választani:

1. Sok szolgáltató megköti a szerződést, de készlethiány miatt nem tud határidő előtt megoldást biztosítani. Csak olyan szolgáltatót válasszon, aki határidő előtt tud megoldást biztosítani!

2. Éljen a 80.000 forint vissza nem térítendő állami támogatással! Ez ma már csak a Fizetési Pontnál érhető el!

3. Ne válasszon olyan szolgáltatót, ahol 1%-nál magasabb fogalmi díjat kell fizetni!

4. Magyar szolgáltatókat részesítse előnyben! A külföldi szolgáltatóknak sok esetben nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálatuk, és még az is lehet, hogy idegennyelven kell velük szerződni. Tipp: nézze meg az ÁSZF-ben, hogy milyen nyelven szerződhet!

5 Miért venné meg a terminált, ha ingyen is megkaphatja? Ne verje felesleges költségekbe vállalkozását, csak azért, hogy megfeleljen a törvényi előírásnak! Van olyan szolgáltató a piacon, aki ingyen ad terminált.

A partnereink - akik már rendelkeznek POS terminállal - nagy többsége a Fizetési Pont terminálszolgáltató elégedett partnere, így a segítségükkel összegyűjtöttük, hogy miért is ajánlanák ezt a céget:

- 100%-ban magyar tulajdonú cég, kedves és segítőkész magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik
- csak 0,95% a forgalmi díj náluk
- bármikor bárkinek tudnak elektronikus fizetési megoldást nyújtani, ami megfelel a törvényi kötelezettségnek
- csak náluk érhető el a 80.000 forintos állami támogatás már
- ingyen biztosítanak terminált
- nincs forgalmi minimum elvárásuk

Az alábbi gombra kattintva kérhetnek visszahívást a Fizetési Pont munkatársaitól! Tudják le most a törvényi megfelelést és töltsék nyugodtan az ünnepeket!

Visszahívást kérek