Az online pénztárgépek megrendelének menete Online pénztárgépekkel kapcsolatos hirek Pénztárgépes rendszer ajánlat Nemzeti Dohányboltoknak Modulrendszerû készletkezelô rendszer ajánlat Nemzeti Dohányboltoknak Hogyan érhet el minket? Állandóan kapcsolatban... Töltse ki kérdôívünket az online átállásról ! Az online pénztárgépekválasztéka Az online pénztárgép éves felülvizsgálata kötelező !!! LÉPJEN IDŐBEN! VÁLASSZON MINKET ! Pénztárgépek raktárról... Előrendelést felveszünk !!!! CashCube PRO online pénztárgép Nettó ára: 28 900.- + ÁFA Mérleg megtekintése A tornyos...a megszokott. A legolcsóbbak egyike... A legjobbbak egyike...

NAV közlemény az online pénztárgépek kötelező karbantartásáról (2014.11.05.)
(Az NGM 48/2013. (XI. 15.) NGM rendelet rendelete alapján)
NAV közlemény megtekintése
A 9/2016 (III. 25.) NGM rendelet alapján egy adott pénztárgéptípust csak és kizárólag érvényes műszerész igazolványt birtokló műszerész szervizelheti, aki rendelkezik az erre a típusra az AEE gyártó és pénztárgép forgalmazó által kiállított AEE gyártói és forgalmazói tanúsítvánnyal.

Térkép - megközelíthetőség
Pénztárgépszerviz Debrecenben, a Derék utcai garázssor mögötti üzletsoron. Online pénztárgépek értékesítése és szervize, kötelező éves felülvizsgálat elvégzése. Jó parkolási lehetőséggel saját parkolóhelyeinken.
Facebook